1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

1 Juni nyaéta poé ka-152 dina sataun (ka-153 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 213 poé.

KajadianÉdit

  • 1215Béijing, dina kakakawasaan pamaréntahan Jurchen, Kaésar Xuanzong ti Jin, karebut ku urang Mongolia nu dipingpin ku Jéngis Khan, mungkas Patempuran Béijing.
  • 1533Anne Boleyn diistrénan jadi Ratu Inggris.
  • 1676 – Patempuran Öland: Armada pasakutuan Dénmark-Walanda ngéléhkeun angkatan laut Swédia dina Patempuran Baltik, wanci Perang Skania (1675-1679).

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peré / poé panginget-ngingetÉdit

  • Poé Kasaktén Pancasila
  • Poé Susu Dunya

Tumbu luarÉdit