1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

24 Juni nyaéta poé ka-175 dina sataun (ka-176 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 190 poé.

KajadianÉdit

  • 1497 - John Cabot ngaklaim Kanada Wétan pikeun Inggris (marukanna manéhna manggihan Asia di lebah Nova Scotia).
  • 1812 - Pasukan Napoleon Bonaparte meuntas Leuwi Neman, nyerang Rusia.
  • 1916 - Mary Pickford jadi béntang pilem wanoja munggaran nu meunangkeun kontrak sajuta dolar.

Nu babarÉdit

1895Jack Dempsey, tukang tinju Amérika (td. 1983)

1987Lionel Messi, pamaén bola Argéntina
1980Minka Kelly, artis Amérika

Nu pupusÉdit

1908Grover Cleveland, présidén AS ka-22 jeung ka-24 (l. 1837)

Poé peré / poé panginget-ngingetÉdit

Tumbu luarÉdit