Buka ménu utama
<< Juni >>
Min Sen Sal Reb Kem Jum Sap
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2006 | 2005 | 2004 | 2003
Tempo oge: Kalénder kajadian

9 Juni nyaéta poé ka-160 dina sataun

Eusi

KajadianÉdit

  • 1970 - Raja Husséin ti Yordania salamet tina usaha jalma nu rék maéhan dirina.
  • 1995 - Lalaki munggaran anu dipenjara alatan mergasa sasama jinisna (homoséksual).
  • 2002 - Dua bom ngabeledug di Jakarta, perenahna di Hotél Jayakarta, Jl. Hayam Wuruk, Jakarta Barat jeung di hareupeun diskotik Exotic di Mangga Besar. Opat jalma tatu parna.

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit