Abad: abad ka-18 - abad ka-19 - abad ka-20
Dékade: 1830-an 1840-an 1850-an 1860-an 1870-an 1880-an 1890-an
Taun: 1865 1866 1867 - 1868 - 1869 1870 1871

Taun ka-1868 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Januari
Sn Sl Rb Km Jm Sp Mn
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit