1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

17 Juni nyaéta poé ka-168 dina sataun (ka-169 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 197 poé.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

  • 656 – Utsman bin Affan, Khulafaur Rasyidin katilu (l. 577)

Poé peré / poé panginget-ngingetÉdit

Tumbu luarÉdit