1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

8 Juni nyaéta poé ka-159 dina sataun (ka-160 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 206 poé.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peré / poé panginget-ngingetÉdit

  • Poé Tumor Otak Dunia
  • Poé Sagara Dunia

Tumbu luarÉdit