1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

7 Juni nyaéta poé ka-158 dina sataun (ka-159 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 207 poé.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

1954Alan Turing, matématikawan Inggris (l. 1912)

2015Christopher Lee, aktor Inggris (l. 1922)

Poé peré / poé panginget-ngingetÉdit

Tumbu luarÉdit