1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

15 Juni nyaéta poé ka-166 dina sataun (ka-167 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 195 poé.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peré / poé panginget-ngingetÉdit

  • Poé Angin Dunia (Internasional)

Tumbu luarÉdit