Abad: abad ka-18 - abad ka-19 - abad ka-20
Dékade: 1830-an 1840-an 1850-an 1860-an 1870-an 1880-an 1890-an
Taun: 1863 1864 1865 - 1866 - 1867 1868 1869

Taun ka-1866 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit