Buka ménu utama

642 SM nyaéta taun ka-642 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-8 SM - abad ka-7 SM - abad ka-6 SM
Dékade: 670-an SM  660-an SM  650-an SM - 640-an SM - 630-an SM  620-an SM  610-an SM 

Taun: 645 SM 644 SM 643 SM - 642 SM - 641 SM 640 SM 639 SM
642 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 642 SM
Ab urbe condita 112
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1995/2055
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1996/2056
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -649 – -648
Kalénder Yahudi 3119 – 3120
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -586 – -585
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2460 – 2461
Kalénder Iran 1263 BP – 1262 BP
Kalénder Islam 1302 SH – 1301 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 19
(皇紀19年)
- Jaman Jōmon 9359
Kalénder panonpoé Thai -98
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit