Buka ménu utama

679 SM nyaéta taun ka-679 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-8 SM - abad ka-7 SM - abad ka-6 SM
Dékade: 700-an SM  690-an SM  680-an SM - 670-an SM - 660-an SM  650-an SM  640-an SM 

Taun: 682 SM 681 SM 680 SM - 679 SM - 678 SM 677 SM 676 SM
679 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 679 SM
Ab urbe condita 75
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1958/2018
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1959/2019
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -686 – -685
Kalénder Yahudi 3082 – 3083
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -623 – -622
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2423 – 2424
Kalénder Iran 1300 BP – 1299 BP
Kalénder Islam 1341 SH – 1340 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -18
(皇紀-18年)
- Jaman Jōmon 9322
Kalénder panonpoé Thai -135
t·s·é

Eusi

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit