Buka ménu utama

653 SM nyaéta taun ka-653 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-8 SM - abad ka-7 SM - abad ka-6 SM
Dékade: 680-an SM  670-an SM  660-an SM - 650-an SM - 640-an SM  630-an SM  620-an SM 

Taun: 656 SM 655 SM 654 SM - 653 SM - 652 SM 651 SM 650 SM
653 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 653 SM
Ab urbe condita 101
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1984/2044
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1985/2045
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -660 – -659
Kalénder Yahudi 3108 – 3109
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -597 – -596
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2449 – 2450
Kalénder Iran 1274 BP – 1273 BP
Kalénder Islam 1314 SH – 1313 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 8
(皇紀8年)
- Jaman Jōmon 9348
Kalénder panonpoé Thai -109
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit