Buka ménu utama

643 SM nyaéta taun ka-643 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-8 SM - abad ka-7 SM - abad ka-6 SM
Dékade: 670-an SM  660-an SM  650-an SM - 640-an SM - 630-an SM  620-an SM  610-an SM 

Taun: 646 SM 645 SM 644 SM - 643 SM - 642 SM 641 SM 640 SM
643 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 643 SM
Ab urbe condita 111
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1994/2054
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1995/2055
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -650 – -649
Kalénder Yahudi 3118 – 3119
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -587 – -586
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2459 – 2460
Kalénder Iran 1264 BP – 1263 BP
Kalénder Islam 1304 SH – 1302 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 18
(皇紀18年)
- Jaman Jōmon 9358
Kalénder panonpoé Thai -99
t·s·é

Eusi

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit