Buka ménu utama

668 SM nyaéta taun ka-668 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-8 SM - abad ka-7 SM - abad ka-6 SM
Dékade: 690-an SM  680-an SM  670-an SM - 660-an SM - 650-an SM  640-an SM  630-an SM 

Taun: 671 SM 670 SM 669 SM - 668 SM - 667 SM 666 SM 665 SM
668 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 668 SM
Ab urbe condita 86
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1969/2029
(年)
— nepi ka —
1970/2030
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -675 – -674
Kalénder Yahudi 3093 – 3094
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -612 – -611
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2434 – 2435
Kalénder Iran 1289 BP – 1288 BP
Kalénder Islam 1329 SH – 1328 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -7
(皇紀-7年)
- Jaman Jōmon 9333
Kalénder panonpoé Thai -124
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit