Buka ménu utama

652 SM nyaéta taun ka-652 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-8 SM - abad ka-7 SM - abad ka-6 SM
Dékade: 680-an SM  670-an SM  660-an SM - 650-an SM - 640-an SM  630-an SM  620-an SM 

Taun: 655 SM 654 SM 653 SM - 652 SM - 651 SM 650 SM 649 SM
652 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 652 SM
Ab urbe condita 102
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1985/2045
([[Daur séksagenari|]]年)
— nepi ka —
1986/2046
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -659 – -658
Kalénder Yahudi 3109 – 3110
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -596 – -595
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2450 – 2451
Kalénder Iran 1273 BP – 1272 BP
Kalénder Islam 1313 SH – 1312 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki 9
(皇紀9年)
- Jaman Jōmon 9349
Kalénder panonpoé Thai -108
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit