Buka ménu utama

680 SM nyaéta taun ka-680 Saméméh Maséhi dina Kalénder Gregorian.

Abad: abad ka-8 SM - abad ka-7 SM - abad ka-6 SM
Dékade: 710-an SM  700-an SM  690-an SM - 680-an SM - 670-an SM  660-an SM  650-an SM 

Taun: 683 SM 682 SM 681 SM - 680 SM - 679 SM 678 SM 677 SM
680 SM dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 680 SM
Ab urbe condita 74
Kalénder Arménia N/A
Kalénder Cina 1957/2017
(年)
— nepi ka —
1958/2018
([[Daur séksagenari|]]年)
Kalénder Étiopia -687 – -686
Kalénder Yahudi 3081 – 3082
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat -624 – -623
- Shaka Samvat N/A
- Kali Yuga 2422 – 2423
Kalénder Iran 1301 BP – 1300 BP
Kalénder Islam 1342 SH – 1341 SH
Kalénder Jepang
- Taun penjajahan Kōki -19
(皇紀-19年)
- Jaman Jōmon 9321
Kalénder panonpoé Thai -136
t·s·é

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

RujukanÉdit


Tempo ogéÉdit

Tumbu luarÉdit