Abad: abad ka-19 - abad ka-20 - abad ka-21
Dékade: 1910-an 1920-an 1930-an 1940-an 1950-an 1960-an 1970-an
Taun: 1943 1944 1945 - 1946 - 1947 1948 1949

Taun ka-1946 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit