Buka ménu utama

Nu panglobana numbu ka kaca séjén

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 10 April 2019 04.21. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Pangrobahan ahir ti kaca ieu keur dipaéhkeun. Data anu aya di dieu ayeuna moal dimuat deui.

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #50.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. Taratas‏‎ (20.573 tumbu)
  2. Wikipedia:Taratas‏‎ (15.400 tumbu)
  3. Panonpoé‏‎ (15.040 tumbu)
  4. Marcapada‏‎ (15.029 tumbu)
  5. Planét‏‎ (14.974 tumbu)
  6. NASA‏‎ (14.970 tumbu)
  7. Orbit‏‎ (14.950 tumbu)
  8. Astéroid‏‎ (14.942 tumbu)
  9. Inklinasi‏‎ (14.933 tumbu)
  10. Apsis‏‎ (14.933 tumbu)
  11. Nébula‏‎ (14.929 tumbu)
  12. Anomali rata-rata‏‎ (14.928 tumbu)
  13. Ékséntrisitas orbit‏‎ (14.928 tumbu)
  14. Magnitudo mutlak‏‎ (14.928 tumbu)
  15. Bujur nodeu rumonjat‏‎ (14.928 tumbu)
  16. Sumbu semi-mayor‏‎ (14.928 tumbu)
  17. Argumén periapsis‏‎ (14.927 tumbu)
  18. Planétisimal‏‎ (14.926 tumbu)
  19. Indonésia‏‎ (13.726 tumbu)
  20. Propinsi‏‎ (9.200 tumbu)
  21. Kacamatan‏‎ (9.190 tumbu)
  22. Kalurahan‏‎ (8.202 tumbu)
  23. Désa‏‎ (8.186 tumbu)
  24. Daptar kabupatén jeung kota di Indonésia‏‎ (8.082 tumbu)
  25. Astéroid Apollo‏‎ (8.050 tumbu)
  26. Daptar propinsi di Indonésia‏‎ (8.027 tumbu)
  27. Jawa Barat‏‎ (7.186 tumbu)
  28. Astéroid Amor‏‎ (6.880 tumbu)
  29. Wikipedia:Sawala‏‎ (4.769 tumbu)
  30. Wikipedia:Babel/su-0‏‎ (4.354 tumbu)
  31. Kalénder‏‎ (3.752 tumbu)
  32. Sakola‏‎ (3.329 tumbu)
  33. Daptar dékade‏‎ (3.318 tumbu)
  34. NPSN‏‎ (3.277 tumbu)
  35. Basa Sunda‏‎ (3.181 tumbu)
  36. Jawa Kulon‏‎ (3.130 tumbu)
  37. Daptar abad‏‎ (3.023 tumbu)
  38. Daptar taun‏‎ (3.022 tumbu)
  39. Wikipédia‏‎ (2.812 tumbu)
  40. Wikipédia:Pitulung‏‎ (2.650 tumbu)
  41. Wikipédia:Wilujeng sumping‏‎ (2.642 tumbu)
  42. Wikipedia:Cutat rujukan‏‎ (2.640 tumbu)
  43. Wikipédia:NLD‏‎ (2.635 tumbu)
  44. Wikipedia:Kursus kilat‏‎ (2.556 tumbu)
  45. Wikipedia:Artikel munggaran Anjeun‏‎ (2.510 tumbu)
  46. Pamaké:Uchup19‏‎ (2.351 tumbu)
  47. Obrolan pamaké:Uchup19‏‎ (2.332 tumbu)
  48. Maséhi‏‎ (2.260 tumbu)
  49. Wikipédia:Kotrétan‏‎ (2.248 tumbu)
  50. Afiliasi‏‎ (2.247 tumbu)

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).