Buka ménu utama

Nu panglobana numbu ka kaca séjén

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 24 Juni 2019 04.31. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Pangrobahan ahir ti kaca ieu keur dipaéhkeun. Data anu aya di dieu ayeuna moal dimuat deui.

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #50.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. Taratas‏‎ (30.446 tumbu)
  2. Indonésia‏‎ (23.259 tumbu)
  3. Propinsi‏‎ (17.669 tumbu)
  4. Kacamatan‏‎ (17.658 tumbu)
  5. Kalurahan‏‎ (15.856 tumbu)
  6. Désa‏‎ (15.840 tumbu)
  7. Daptar kabupatén jeung kota di Indonésia‏‎ (15.736 tumbu)
  8. Daptar propinsi di Indonésia‏‎ (15.681 tumbu)
  9. Wikipedia:Taratas‏‎ (15.400 tumbu)
  10. Panonpoé‏‎ (15.043 tumbu)
  11. Marcapada‏‎ (15.033 tumbu)
  12. Planét‏‎ (14.976 tumbu)
  13. NASA‏‎ (14.973 tumbu)
  14. Orbit‏‎ (14.955 tumbu)
  15. Astéroid‏‎ (14.946 tumbu)
  16. Apsis‏‎ (14.934 tumbu)
  17. Inklinasi‏‎ (14.933 tumbu)
  18. Nébula‏‎ (14.931 tumbu)
  19. Sumbu semi-mayor‏‎ (14.929 tumbu)
  20. Anomali rata-rata‏‎ (14.928 tumbu)
  21. Ékséntrisitas orbit‏‎ (14.928 tumbu)
  22. Magnitudo mutlak‏‎ (14.928 tumbu)
  23. Bujur nodeu rumonjat‏‎ (14.928 tumbu)
  24. Argumén periapsis‏‎ (14.927 tumbu)
  25. Planétisimal‏‎ (14.926 tumbu)
  26. Astéroid Apollo‏‎ (8.050 tumbu)
  27. Jawa Barat‏‎ (7.187 tumbu)
  28. Astéroid Amor‏‎ (6.880 tumbu)
  29. Sumatra Kalér‏‎ (6.601 tumbu)
  30. Wikipedia:Sawala‏‎ (4.772 tumbu)
  31. Wikipedia:Babel/su-0‏‎ (4.353 tumbu)
  32. Kalénder‏‎ (3.753 tumbu)
  33. Sakola‏‎ (3.683 tumbu)
  34. NPSN‏‎ (3.626 tumbu)
  35. Jawa Kulon‏‎ (3.542 tumbu)
  36. Basa Sunda‏‎ (3.453 tumbu)
  37. Daptar dékade‏‎ (3.318 tumbu)
  38. Daptar abad‏‎ (3.023 tumbu)
  39. Daptar taun‏‎ (3.022 tumbu)
  40. Wikipédia‏‎ (2.823 tumbu)
  41. Wikipédia:Pitulung‏‎ (2.649 tumbu)
  42. Wikipédia:Wilujeng sumping‏‎ (2.642 tumbu)
  43. Wikipedia:Cutat rujukan‏‎ (2.635 tumbu)
  44. Wikipédia:NLD‏‎ (2.635 tumbu)
  45. Afiliasi‏‎ (2.596 tumbu)
  46. Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia‏‎ (2.592 tumbu)
  47. Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan‏‎ (2.590 tumbu)
  48. Wikipedia:Kursus kilat‏‎ (2.555 tumbu)
  49. Wikipedia:Artikel munggaran Anjeun‏‎ (2.510 tumbu)
  50. Pamaké:Uchup19‏‎ (2.353 tumbu)

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).