Buka ménu utama

Kabupatén Boyolali

kabupatèn di propinsi Jawa Tengah, Indonésia

Kabupatén Boyolali mangrupa salah sahiji kabupatén di Propinsi Jawa Tengah, Indonésia. Ibukotana nyaéta Boyolali.

Kabupatén Boyolali
Lambang Kabupatén Boyolali

Lambang Kabupatén Boyolali
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Locator kabupaten boyolali.gif

Peta lokasi Kabupatén Boyolali
Motto ---
Propinsi Jawa Tengah
Ibukota Boyolali
Lega Wilayah --- km² / - Ha
Kordinat ---
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
+/- --- jiwa
jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
--
--- désa, --- kalurahan
Dasar hukum ---
Tanggal ---
Bupati ---
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa ---
DAU Rp. ---

Ramatloka: www.boyolalikab.go.id

 t·s·é 
Kabupatén Boyolali, Jawa Tengah
Lambang Kabupatén Boyolali

Kacamatan: Ampél | Andong | Banyudono | Boyolali | Cepogo | Juwangi | Karanggedé | Kemusu | Klego | Mojosongo | Musuk | Ngemplak | Nogosari | Sambi | Sawit | Selo | Simo | Teras | Wonosegoro

 t·s·é 
Kabupatén jeung Kotamadya di Propinsi Jawa Tengah
Lambang Propinsi Jawa Tengah

Kabupaten: Banjarnegara | Banyumas | Batang | Blora | Boyolali | Brebes | Cilacap | Demak | Grobogan | Jepara | Karanganyar | Kebumén | Kendal | Klatén | Kudus | Magelang | Pati | Pekalongan | Pemalang | Purbalingga | Purworejo | Rembang | Semarang | Sragén | Sukoharjo | Tegal | Temanggung | Wonogiri | Wonosobo

Kota (kotamadya): Magelang | Pekalongan | Salatiga | Semarang | Surakarta | Tegal

Baca ogé daptar kabupatén jeung kotamadya di Indonésia