Buka ménu utama

Kabupatén Wonosobo mangrupa salah sahiji kabupatén di Propinsi Jawa Tengah, Indonésia. Ibukotana nyaéta Wonosobo. Puseur pamaréntahannana di Kota Wonosobo.

Kabupatén Wonosobo
Lambang Kabupaten Wonosobo.webp

Lambang Kabupatén Wonosobo
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Locator kabupaten wonosobo.png

Peta lokasi Kabupatén Wonosobo
Motto ---
Propinsi Jawa Tengah
Ibukota Wonosobo
Lega Wilayah --- km² / - Ha
Kordinat ---
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
+/- --- jiwa
jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
--
--- désa, --- kalurahan
Dasar hukum ---
Tanggal ---
Bupati ---
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa ---
DAU Rp. ---

Ramatloka: http://www.wonosobo.go.id

 t·s·é 
Kabupatén jeung Kotamadya di Propinsi Jawa Tengah
Lambang Propinsi Jawa Tengah

Kabupaten: Banjarnegara | Banyumas | Batang | Blora | Boyolali | Brebes | Cilacap | Demak | Grobogan | Jepara | Karanganyar | Kebumén | Kendal | Klatén | Kudus | Magelang | Pati | Pekalongan | Pemalang | Purbalingga | Purworejo | Rembang | Semarang | Sragén | Sukoharjo | Tegal | Temanggung | Wonogiri | Wonosobo

Kota (kotamadya): Magelang | Pekalongan | Salatiga | Semarang | Surakarta | Tegal

Baca ogé daptar kabupatén jeung kotamadya di Indonésia


 

Kabupatén Wonosobo, Jawa Tengah

Lambang Kabupaten Wonosobo.webp

Kacamatan: Garung | Kalibawang | Kalikajar | Kaliwiro | Kejajar | Kepil | Kertek | Leksono | Mojotengah | Sapuran | Selomerto | Sukoharjo | Wadaslintang | Watumalang | Wonosobo