Buka ménu utama

Kabupatén Tegal mangrupa salah sahiji kabupatén di Propinsi Jawa Tengah, Indonésia. Ibukotana nyaéta Slawi. Puseur pamaréntahannana di Kota Slawi.

Kabupatén Tegal
80px

Lambang Kabupatén Tegal
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Gambar:Locator kabupaten Tegal.png

Peta lokasi Kabupatén Tegal
Motto ---
Propinsi Jawa Tengah
Ibukota Slawi
Lega Wilayah --- km² / - Ha
Kordinat ---
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
+/- --- jiwa
jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
--
--- désa, --- kalurahan
Dasar hukum ---
Tanggal ---
Bupati ---
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa ---
DAU Rp. ---

Ramatloka: http://www.tegal.go.id

 t·s·é 
Kabupatén jeung Kotamadya di Propinsi Jawa Tengah
Lambang Propinsi Jawa Tengah

Kabupaten: Banjarnegara | Banyumas | Batang | Blora | Boyolali | Brebes | Cilacap | Demak | Grobogan | Jepara | Karanganyar | Kebumén | Kendal | Klatén | Kudus | Magelang | Pati | Pekalongan | Pemalang | Purbalingga | Purworejo | Rembang | Semarang | Sragén | Sukoharjo | Tegal | Temanggung | Wonogiri | Wonosobo

Kota (kotamadya): Magelang | Pekalongan | Salatiga | Semarang | Surakarta | Tegal

Baca ogé daptar kabupatén jeung kotamadya di Indonésia


 

Kabupatén Tegal, Jawa Tengah

Kacamatan: Adiwerna | Balapulang | Bojong | Bumijawa | Dukuhturi | Dukuhwaru | Jatinegara | Kedungbanténg | Kramat | Lebaksiu | Margasari | Pagerbarang | Pangkah | Slawi | Suradadi | Talang | Tarub | Warureja