Buka ménu utama

Kabupatén Rembang mangrupa salah sahiji kabupatén di Propinsi Jawa Tengah, Indonésia. Ibukotana nyaéta Rembang. Puseur pamaréntahannana di Kota Rembang.

Kabupatén Rembang
Lambang Kabupaten Rembang.webp

Lambang Kabupatén Rembang
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Locator kabupaten rembang.png

Peta lokasi Kabupatén Rembang
Motto ---
Propinsi Jawa Tengah
Ibukota Rembang
Lega Wilayah --- km² / - Ha
Kordinat ---
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
+/- --- jiwa
jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
14
--- désa, --- kalurahan
Dasar hukum ---
Tanggal ---
' ---
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 0295
DAU Rp. ---

Ramatloka: http://www.rembang.go.id

 t·s·é 
Kabupatén jeung Kotamadya di Propinsi Jawa Tengah
Lambang Propinsi Jawa Tengah

Kabupaten: Banjarnegara | Banyumas | Batang | Blora | Boyolali | Brebes | Cilacap | Demak | Grobogan | Jepara | Karanganyar | Kebumén | Kendal | Klatén | Kudus | Magelang | Pati | Pekalongan | Pemalang | Purbalingga | Purworejo | Rembang | Semarang | Sragén | Sukoharjo | Tegal | Temanggung | Wonogiri | Wonosobo

Kota (kotamadya): Magelang | Pekalongan | Salatiga | Semarang | Surakarta | Tegal

Baca ogé daptar kabupatén jeung kotamadya di Indonésia


 

Kabupatén Rembang, Jawa Tengah

Lambang Kabupaten Rembang.webp

Kacamatan: Bulu | Gunem | Kaliori | Kragan | Lasem | Pamotan | Pancur | Rembang | Salé | Sarang | Sedan | Sluke | Sulang | Sumber