Buka ménu utama

Kabupatén Pati

kabupatèn di propinsi Jawa Tengah, Indonésia

Kabupatén Pati mangrupa salah sahiji kabupatén di Propinsi Jawa Tengah, Indonésia. Ibukotana nyaéta Pati.

Kabupatén Pati
80px

Lambang Kabupatén Pati
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Locator kabupaten pati.png

Peta lokasi Kabupatén Pati
Motto Pati Bumi MIna Tani
Propinsi Jawa Tengah
Ibukota Pati
Lega Wilayah 1.419,07 km² / - Ha
Kordinat : 6°44'56,80" LS 111°02'06,96" BT
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
+/- 1.189.000 jiwa (2003)
797 jiwa/km² jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
21 kacamatan
400 désa, 5 kalurahan
Dasar hukum UU No. 13/1950
Tanggal ---
Bupati H. Tasiman, SH.
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 0295
DAU Rp. 337.244.000.000

Ramatloka: [1]

Masjid Pati (1900-1940)

KacamatanÉdit