Buka ménu utama

Kabupatén Pemalang

kabupatèn di propinsi Jawa Tengah, Indonésia

Kabupatén Pemalang nyaéta salah sahiji kabupatén di propinsi Jawa Tengah. Ibukotana Pemalang. Kabupatén ieu wawatesan jeung Laut Jawa di beulah kalér, Kabupatén Pekalongan di beulah wétan, Kabupatén Purbalingga di beulah kidul, sarta Kabupatén Tegal di beulah kuloneunnana.

Kabupatén Pemalang
80px

Lambang Kabupatén Pemalang
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Locator kabupaten pemalang.png

Peta lokasi Kabupatén Pemalang
Motto Indah , Komunikatif , Hijau , Lancar , Aman , Séhat (IKHLAS)
Propinsi Jawa Tengah
Ibukota Pemalang
Lega Wilayah 996,09 km²
Kordinat -
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
1.320.000 (2003)
1.325 jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
14
-
Dasar hukum UU No. 13/1950
Tanggal -
Bupati H. Junaedi, SH., M.M. (Bupati) lan Mukti Agung Wibowo, ST. (Wakil Bupati)
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa 0284
DAU Rp. 330.900.000.000

Ramatloka: www.pemalang.go.id

Rupa-rupaÉdit