Buka ménu utama

Kabupatén Temanggung mangrupa salah sahiji kabupatén di Propinsi Jawa Tengah, Indonésia. Ibukotana nyaéta Temanggung. Puseur pamaréntahannana di Kota Temanggung.

Kabupatén Temanggung
Lambang Kabupaten Temanggung.png

Lambang Kabupatén Temanggung
---

Locator kabupaten temanggung.png

Peta lokasi Kabupatén Temanggung
Motto ---
Propinsi Jawa Tengah
Ibukota Temanggung
Lega Wilayah --- km² / - Ha
Kordinat ---
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
+/- --- jiwa
jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
--
--- désa, --- kalurahan
Dasar hukum ---
Tanggal ---
Bupati ---
Wakil Bupati ---
Kode aréa ---
DAU Rp. ---

Ramatloka: http://www.temanggung.go.id

 t·s·é 
Kabupatén jeung Kotamadya di Propinsi Jawa Tengah
Lambang Propinsi Jawa Tengah

Kabupaten: Banjarnegara | Banyumas | Batang | Blora | Boyolali | Brebes | Cilacap | Demak | Grobogan | Jepara | Karanganyar | Kebumén | Kendal | Klatén | Kudus | Magelang | Pati | Pekalongan | Pemalang | Purbalingga | Purworejo | Rembang | Semarang | Sragén | Sukoharjo | Tegal | Temanggung | Wonogiri | Wonosobo

Kota (kotamadya): Magelang | Pekalongan | Salatiga | Semarang | Surakarta | Tegal

Baca ogé daptar kabupatén jeung kotamadya di Indonésia


 

Kabupatén Temanggung, Jawa Tengah

Lambang Kabupaten Temanggung.png

Kacamatan: Bansari | Bejen | Bulu | Candiroto | Gemawang | Jumo | Kaloran | Kandangan | Kedu | Kledung | Kranggan | Ngadirejo | Parakan | Pringsurat | Selopampang | Temanggung | Tembarak | Tlogomulyo | Tretep | Wonoboyo