Buka ménu utama

Kabupatén Pekalongan

kabupatèn di propinsi Jawa Tengah, Indonésia

Kabupatén Pekalongan mangrupa salah sahiji kabupatén di Propinsi Jawa Tengah, Indonésia. Ibukotana nyaéta Kajen.

Kabupatén Pekalongan
Lambang Kabupaten Pekalongan.JPG

Lambang Kabupatén Pekalongan
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Locator kabupaten pekalongan.png

Peta lokasi Kabupatén Pekalongan
Motto ---
Propinsi Jawa Tengah
Ibukota Kajén
Lega Wilayah --- km² / - Ha
Kordinat ---
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
+/- --- jiwa
jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
--
--- désa, --- kalurahan
Dasar hukum ---
Tanggal ---
Bupati ---
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa ---
DAU Rp. ---

Ramatloka: [---]

 t·s·é 
Kabupatén jeung Kotamadya di Propinsi Jawa Tengah
Lambang Propinsi Jawa Tengah

Kabupaten: Banjarnegara | Banyumas | Batang | Blora | Boyolali | Brebes | Cilacap | Demak | Grobogan | Jepara | Karanganyar | Kebumén | Kendal | Klatén | Kudus | Magelang | Pati | Pekalongan | Pemalang | Purbalingga | Purworejo | Rembang | Semarang | Sragén | Sukoharjo | Tegal | Temanggung | Wonogiri | Wonosobo

Kota (kotamadya): Magelang | Pekalongan | Salatiga | Semarang | Surakarta | Tegal

Baca ogé daptar kabupatén jeung kotamadya di Indonésia


 
Kabupatén Pekalongan, Jawa Tengah
Lambang Kabupaten Pekalongan.JPG

Kacamatan: Bojong | Buaran | Doro | Kajén | Kandangserang | Karanganyar | Karangdadap | Kedungwuni | Kesesi | Lebakbarang | Paninggaran | Petungkriono | Siwalan | Sragi | Talun | Tirto | Wiradésa | Wonokerto | Wonopringgo