Abad: abad ka-17 - abad ka-18 - abad ka-19
Dékade: 1670-an 1680-an 1690-an 1700-an 1710-an 1720-an 1730-an
Taun: 1704 1705 1706 - 1707 - 1708 1709 1710

Taun ka-1707 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit