1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

20 April nyaéta poé ka-110 dina sataun (ka-111 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 255 poé.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

  • 1912Bram Stoker, novelis Inggris-Irlandia, nu ngarang Drakula (l. 1847)

Poé peré / poé panginget-ngingetÉdit

  • Poé Ganja / 420 (Internasional)
  • Poé Bahasa Cina PBB

Tumbu luarÉdit