Buka ménu utama
Al-Anfal
الأنفال
Sura8.pdf
Informasi
Harti Harta Rampasan Perang
Golongan Madaniyah
Surah ka 8
Juz 9—10
Waktu turun wahyu 88
Statistik
Jumlah ruku' 10
Jumlah ayat 75
Jumlah kecap 1.631
Jumlah aksara 5.294

Surat Al-Anfal (basa Arab: الأنفال) nyaéta surat ka-8 dina Al-Qur'an. Ieu surat téh aya 75 ayat, kaasup kana golongan surat-surat Madaniyah nu turun di Madinah. Judul Al-Anfal hartina Harta Rampasan Perang.

Surat sateuacanna:
Al-A'rof
Surat 8 Surat saparantosna:
At-Taubah
Al Qur'an

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114

Kotak ieu: temposawalaédit