Buka ménu utama
Yunus
يونس
Sura10.pdf
Informasi
Harti Nabi Yunus
Golongan Makkiyah
Surah ka 10
Juz 11
Waktu turun wahyu 51
Statistik
Jumlah ruku' 11
Jumlah ayat 109
Jumlah aksara 7.425

Surat Yunus (basa Arab: يونس) nyaéta surat ka-10 dina Al-Qur'an. Ieu surat téh aya 109 ayat, kaasup kana golongan surat-surat Makkiyah nu turun di Mekkah
Ayat 40, 94, 95, turun di Madinah. Judul Yunus hartina Nabi Yunus.

Surat sateuacanna:
At-Taubah
Surat 10 Surat saparantosna:
Hud
Al Qur'an

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114

Kotak ieu: temposawalaédit