Buka ménu utama
Ghofir
غافر
Sura40.pdf
Informasi
Harti Nu Ngahampura
Golongan Makkiyah
Surah ka 40
Juz Juz 24
Statistik
Jumlah ruku' 9
Jumlah ayat 85 Ayat

Ghofir (Arab: غافر , "Nu Ngahapunten") ngaran séjén Al-Mu'min (Arab: المؤمن ,"Jalma Nu Iman") atawa nyaéta surah ka-40 dina Al-Qur'an. Ieu surah téh mibanda 85 ayat, kaasup golongan surah-surah Makkiyah, nu mana ieu surah runtuyanna sanggeus Az-Zumar sarta mibanda 3 ngaran nyaéta Al-Mu'min, Ghafir, jeung At-Tawl.


Surat sateuacanna:
Az Zumar
Surat 40 Surat saparantosna:
Fussilat
Al Qur'an

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114

Kotak ieu: temposawalaédit
Nulis.jpg