Buka ménu utama
Hud
هود
Sura11.pdf
Informasi
Harti Nabi Hud
Golongan Makkiyah
Surah ka 11
Juz 11—12
Waktu turun wahyu 52
Statistik
Jumlah ruku' 10
Jumlah ayat 123

Surat Hud (basa Arab: هود) nyaéta surat ka-11 dina Al-Qur'an. Ieu surat téh aya 123 ayat, kaasup kana golongan surat-surat Makkiyah nu turun di Mekkah. Judul Hud hartina Nabi Hud.

Surat sateuacanna:
Yunus
Surat 11 Surat saparantosna:
Yusuf
Al Qur'an

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114

Kotak ieu: temposawalaédit