Buka ménu utama
Al-Mu’minun
المؤمنون
Sura23.pdf
Informasi
Golongan Makkiyah
Surah ka 23
Juz 18
Waktu turun wahyu 74
Statistik
Jumlah ruku' 6
Jumlah ayat 118

Surat Al-Mu’minun (basa Arab: المؤمنون) nyaéta surat ka-23 dina Al-Qur'an. Ieu surat téh aya 118 ayat, kaasup kana golongan surat-surat Makkiyah nu turun di Mekkah. Judul Al-Mu’minun hartina .

Surat sateuacanna:
Al-Hajj
Surat 23 Surat saparantosna:
An-Nur
Al Qur'an

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114

Kotak ieu: temposawalaédit