Buka ménu utama
Az-Zukhruf
الزخرف
Sura43.pdf
Informasi
Harti Rarangkén
Golongan Makkiyah
Surah ka 43
Juz 25
Waktu turun wahyu 63
Statistik
Jumlah ruku' 7
Jumlah ayat 89

Surat Az-Zukhruf (basa Arab: الزخرف) nyaéta surat ka-43 dina Al-Qur'an. Ieu surat téh aya 89 ayat, kaasup kana golongan surat-surat Makkiyah nu turun di Mekkah. Judul Az-Zukhruf hartina Rarangkén.

Surat sateuacanna:
Asy-Syuro
Surat 43 Surat saparantosna:
Ad Dukhon
Al Qur'an

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114

Kotak ieu: temposawalaédit