Buka ménu utama

Kabupatén Sragén mangrupa salasahiji kabupatén di Propinsi Jawa Tengah, Indonésia. Ibukotana nyaéta Sragén. Puseur pamaréntahannana di Kota Sragén.

Kabupatén Sragén
Lambang Kabupaten Sragen.tif

Lambang Kabupatén Sragén
{{{foto}}}

{{{caption}}}
Locator kabupaten sragen.png

Peta lokasi Kabupatén Sragén
Motto ---
Propinsi Jawa Tengah
Ibukota Sragén
Lega Wilayah --- km² / - Ha
Kordinat ---
Pangeusi
 · Jumlah
 · Kapadetan
 
+/- --- jiwa
jiwa/km²
Administratif
 · Kacamatan
 · Désa/kal
 
--
--- désa, --- kalurahan
Dasar hukum ---
Tanggal ---
Bupati ---
{{{kapala daerah1}}} {{{nami kapala daerah1}}}
Kode aréa ---
DAU Rp. ---

Ramatloka: http://www.sragen.go.id

 t·s·é 
Kabupatén jeung Kotamadya di Propinsi Jawa Tengah
Lambang Propinsi Jawa Tengah

Kabupaten: Banjarnegara | Banyumas | Batang | Blora | Boyolali | Brebes | Cilacap | Demak | Grobogan | Jepara | Karanganyar | Kebumén | Kendal | Klatén | Kudus | Magelang | Pati | Pekalongan | Pemalang | Purbalingga | Purworejo | Rembang | Semarang | Sragén | Sukoharjo | Tegal | Temanggung | Wonogiri | Wonosobo

Kota (kotamadya): Magelang | Pekalongan | Salatiga | Semarang | Surakarta | Tegal

Baca ogé daptar kabupatén jeung kotamadya di Indonésia


 

Kabupatén Sragén, Jawa Tengah

Lambang Kabupaten Sragen.tif

Kacamatan: Gemolong | Gesi | Gondang | Jenar | Kalijambé | Karangmalang | Kedawung | Masaran | Miri | Mondokan | Ngrampal | Plupuh | Sambirejo | Sambungmacan | Sidoharjo | Sragén | Sukodono | Sumberlawang | Tangen | Tanon