Abad: abad ka-18 - abad ka-19 - abad ka-20
Dékade: 1830-an 1840-an 1850-an 1860-an 1870-an 1880-an 1890-an
Taun: 1862 1863 1864 - 1865 - 1866 1867 1868

Taun ka-1865 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Nu ngadegÉdit

Organisasi internasionalÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit