1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

11 Januari nyaéta poé ka-11 dina kalénder Gregorian, sésana 354 poé (355 dina taun kabisat).

KajadianÉdit

  • 2003 – Gupernur Illinois George Ryan ngurangan hukuman mati pikeun 167 tahanan dumasar kana skandal Jon Burge, nu geus nyiksa para kasangka kriminal sangkan ngaku.
  • 2013 – Saurang soldadu Perancis jeung 17 militan naremasing pati dina hiji usaha gagal pikeun ngabébaskeun sandera Perancis di Bulo Marer, Somalia.

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit