Buka ménu utama

x14 Januari

Citakan:JanuaryCalendar2019
Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2006 | 2005 | 2004 | 2003
Tempo oge: Kalénder kajadian

14 Januari nyaéta poé ka-14 dina sataun

Eusi

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit