Abad: abad ka-18 - abad ka-19 - abad ka-20
Dékade: 1830-an 1840-an 1850-an 1860-an 1870-an 1880-an 1890-an
Taun: 1858 1859 1860 - 1861 - 1862 1863 1864

Taun ka-1861 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit