Stasion Lélés (LL) nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Kadungora, Garut. Stasion ieu boga dua jalur, jalur 1 minangka jalur lurus. Sanajan diaranan stasion Lélés, stasion ieu perenahna di Kacamatan Kadungora, beulah kalér Kacamatan Lélés. Stasion ieu dilayanan ku Karéta api lokal Cibatu-Padalarang jeung karéta api lokal Cibatu.

Stasion Lélés

LiveryPapanStasiun 2020.svg

PapanNamaStasiun LL.png
  • Singgetan: LL
  • Nomor: 1609
Stasiun Leles Depan.jpg
Stasion Lélés ditempo ti hareup
LokasiKadungora, Kadungora, Garut, Jawa Kulon, 44153
Indonésia
KoordinatCitakan:Country abbreviation 7°05′04″S 107°53′59″E / 7.08435°S 107.899708°E / -7.08435; 107.899708Koordinat: Citakan:Country abbreviation 7°05′04″S 107°53′59″E / 7.08435°S 107.899708°E / -7.08435; 107.899708
Luhur+697 m
OperatorDaérah Operasi II Bandung
Letak ti pangkalkm 202+960 lintas BogorBandung
BanjarKutoarjoYogyakarta[1]
Jumlah péron2
Jumlah jalur2
Informasi lain
KlasifikasiIII/leutik[2]
Sejarah
Dibuka1889
Layanan
Lokal Bandung Raya (Cibatu - Padalarang)
Lokal Cibatu
Fasilitas jeung téknis
Tipeu pasinyalanMékanik
Pamesenan tikétSistem tikét thermal
Lokasi dina peta
Calon panumpang KA lokal Cibatu keur ngadagoan karéta di stasion Lélés

Karéta apiÉdit

Éksekutip jeung Bisnis ACÉdit

Ékonomi ACÉdit

Lokal Ékonomi ACÉdit

Tingali ogéÉdit

Karéta api

RujukanÉdit

  1. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 
  2. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 

Tumbu kaluarÉdit

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Padalarang-Kasugihan
Stasion saméméhna:
Stasion Nagrég
Stasion saenggeusna:
Stasion Karangsari