Buka ménu utama

Stasion Lélés (LL) nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Kadungora, Garut. Stasion ieu boga dua jalur, jalur 1 minangka jalur lurus. Sanajan diaranan stasion Lélés, stasion ieu perenahna di Kacamatan Kadungora, beulah kalér Kacamatan Lélés. Stasion ieu dilayanan ku Karéta api lokal Cibatu-Padalarang jeung karéta api lokal Cibatu.

Stasion Lélés
  • Singgetan: LL
  • Nomor: 1609
Stasiun Leles Depan.jpg
Stasion Lélés ditempo ti hareup
Lokasi
PropinsiJawa Kulon
KabupaténGarut
KacamatanKadungora
DésaKadungora
Kodeu pos44153
Sajarah
Dibuka1889
Informasi séjén
OperatorDaérah Operasi II Bandung
Kelas stasion[1]III/leutik
Tingkat kaluhuran+697 m
Perenahna[2]km 202+960 lintas BogorBandung
BanjarKutoarjoYogyakarta
LayananLokal Bandung Raya (Cibatu - Padalarang)
Lokal Cibatu
Pamesenan tikétSistem tikét thermal
Konstruksi jeung fasilitas
Jumlah jalur2
Jumlah péron2
Tipeu pasinyalanMékanik
Fasilitas anu aya di stasion ieu:
Logo PT KAI (Persero).svg
Fasilitas parkir: Aya
Toilét: Aya
Calon panumpang KA lokal Cibatu keur ngadagoan karéta di stasion Lélés

Eusi

Karéta apiÉdit

Éksekutip jeung Bisnis ACÉdit

Ékonomi ACÉdit

Lokal Ékonomi ACÉdit

Tingali ogéÉdit

RujukanÉdit

  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  2. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 

Tumbu kaluarÉdit

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

Jalur karéta api Padalarang-Kasugihan
Stasion saméméhna:
Stasion Nagrég
Stasion saenggeusna:
Stasion Karangsari