Stasion Sumpiuh (SPH) nyaéta stasion karéta api anu perenahna di Jalan Stasion Sumpiuh, Sumpiuh, Sumpiuh, Banyumas. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +17 méter ieu kaasup ka Daérah Operasi V Purwokerto.

Stasion Sumpiuh

LiveryPapanStasiun 2020.svg

PapanNamaStasiun SPH.png
  • Singgetan: SPH
  • Nomor: 2021
Suasana Stasiun Sumpiuh.jpg
Bagian hareup Stasion Sumpiuh saacan dipasang hateup overkapping
LokasiJalan Stasion Sumpiuh
Sumpiuh, Sumpiuh, Banyumas, Jawa Tengah, 53195
Indonésia
Luhur+17 m
OperatorDaérah Operasi V Purwokerto
Letak ti pangkalkm 414+794 lintas Bogor-Bandung-Banjar-Kutoarjo-Yogyakarta[1]
Jumlah péron2 (hiji péron sisi jeung hiji peron pulo anu sarua-rua rada pendék)
Jumlah jalur4 (jalur 2 jeung 3: sepur lempeng)
Informasi lain
KlasifikasiII[2]
Layanan
Ranggajati (arah Surabaya-Jember), Wijayakusuma, Sawunggalih (régulér jadwal isuk-isuk arah Jakarta sarta régulér jadwal peuting jeung fakultatif arah Kutoarjo), Joglosemarkerto, Logawa, Kutojaya Utara (régulér & fakultatif), jeung Kutojaya Selatan
Fasilitas jeung téknis
Tipeu pasinyalan
Pamesenan tikétSistem tikét online, ngalayanan pamesenan langsung di lokét. Aya fasilitas ala bandara mangrupa check-in mandiri pikeun nyitak boarding pass.
Lokasi dina peta

Stasion ieu miboga taman leutik di gigireun rohangan tunggu sarta rohangan terbuka anu lumayan lega.[5]

Émplasemén kulon Stasion Sumpiuh

Stasion ieu boga opat jalur karéta api, kalawan jalur 2 anu jadi sepur lempeng arah Kroya sarta jalur 3 jadi sepur lempeng arah Kutoarjo. Asalna, stasion ieu ngan boga tilu jalur, ngan ti saprak pangwangunan jalur ganda, jalur anu anyar diwangun di beulah kidul. Jalur ganda pétak Kemranjén-Tambak dioperasikeun ti tanggal 27 Nopémber 2019.[6][7][8] Ku kituna ogé, stasion ieu dipasang overkapping urut stasion Kroya.

Layanan karéta apiÉdit

PanumpangÉdit

Kelas campuranÉdit

Kelas ékonomi AC prémiumÉdit

Kutojaya Utara, jurusan Jakarta liwat Purwokerto-Cirebon jeung jurusan Kutoarjo

Kelas ékonomi AC plusÉdit

Sawunggalih Fakultatif, jurusan Kutoarjo

Kelas ékonomi ACÉdit

Kutojaya Selatan, jurusan Bandung liwat Tasikmalaya jeung jurusan Kutoarjo

Pasalingsingan jeung pasusulanÉdit

Tingali ogéÉdit

Stasion karéta api

RujukanÉdit

  1. Subdit Jalan Rel dan Jembatan (2004). Buku Jarak Antarstasiun dan Perhentian. Bandung: PT Kereta Api (Persero). 
  2. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia. 
  3. Susanti, D.M. (Januari 2008). Kajian atas Pengelolaan Pengetahuan dalam Pengoperasian Teknologi Persinyalan Kereta Api (Studi Kasus Daop 2 Bandung) (S2). Program Magister Studi Pembangunan, Sekolah Arsitektur, Pengembangan, dan Perencanaan Kebijakan, Institut Teknologi Bandung. 
  4. Sugiana, A.; Lee, Key-Seo; Lee, Kang-Soo; Hwang, Kyeong-Hwan; Kwak, Won-Kyu (2015). "Study on Interlocking System in Indonesia". Nyeondo Hangugcheoldohaghoe Chungyehagsuldaehoe Nonmunjib (Korean Society for Railway) (46). 
  5. Prasetya, S. (2014). "Sumpiuh (SPH): Pilihan Naik-Turun Masyarakat Banyumas Bagian Timur". Majalah KA 96: 21. 
  6. "Terbitkan Gapeka 2019, Jumlah Perjalanan Kereta Api Bertambah". suara.com (dalam Indonesian). 2019-11-26. Diakses tanggal 2019-11-30. 
  7. "Akhir 2019, Jalur Kereta Api Nasional akan Bertambah 100 Km". Republika Online. 2019-11-26. Diakses tanggal 2019-11-30. 
  8. Pengoperasian Jalur Ganda Kemranjen-Sumpiuh-Tambak di YouTube

Tumbu kaluarÉdit

(id) Loka Resmi PT Kereta Api Indonesia

Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Jalur karéta api Kroya-Kutoarjo
Stasion saméméhna:
Stasion Kemranjén
Stasion saenggeusna:
Stasion Tambak