Wikipedia:Wiki Sabanda/Klaim/Undak2

Tepas Undak 1 Undak 2 Undak 3 Undak 4 Undak 5 Undak 6 Undak 7 Undak 8 Undak 9 Undak 10

Ieu kaca dipaké keur klaim laporan tulisan dina undak 2. Pamilon teu meunang ngarobah format ieu kaca. Klaim tulisan dilaporkeun ku cara nuliskeun (ngedit) ieu kaca kalawan ditambahan data ngaran akun pamilon jeung daptar tulisan (diwikifisasi) sangkan bisa disungsi artikel aslina.

Uchup19Édit

ArtikelÉdit

  1. Agus Salim
  2. Amal
  3. Batak
  4. Diponegoro
  5. Gepuk
  6. Imam Syafi'i
  7. Jamal Abdul Nasir
  8. Ki Hadjar Déwantara
  9. Kornét
  10. Musik

KoméntarÉdit

  1. Koméntar 1
  2. Koméntar 2
  3. Koméntar 3
  4. Koméntar 4
  5. Koméntar 5

Rakhman HakimÉdit

No Artikel Koméntar
1. Déwan Pangwakil Rahayat Cépot
2. Perserikatan Bangsa-Bangsa Adnan Buyung Nasution
3. Coelenterata Ténda
4. Kutai Basa Manusa
5. Litosfer Batu Tritangtu
6. RNA
7. Samudera Pasai
8. Alga
9. Ciliata
10 Apicomplexa

Sopiyulloh AnwarÉdit

No Artikel Komentar
1 Infaq Obrolan:Artéfak
2 Suweg Obrolan:Umar bin Khattab
3 Campedak Obrolan:Rita Sugiarto
4 Fungisida Obrolan:Atmosfir
5 Palung laut Obrolan:molekul
6 Najis
7 Fungi
8 Invertebrata
9 Kafir
10 Mubah

Méga SukmawatiÉdit

No Artikel Komentar
1 Cita Citata Obrolan:Lénsa
2 Érie Suzan Obrolan:Rita Sugiarto
3 Élvi Sukaésih Obrolan:Projéct Pop
4 Évie Tamala Obrolan:Gerakan Non-Blok
5 Ikkeu Nurjanah Obrolan:Komik
6 Mansyur S.
7 Iyéth Bustami
8 Bianca Liza
9 Narji
10 Rubén Onsu

JamalSqÉdit

No Artikel Komentar
1 Samuel L. Jackson Adnan Buyung Nasution
2 Chris Evans Érie Suzan
3 Chris Hemsworth Anang Hermansyah
4 Mark Ruffalo Pilem
5 Robert Downey Jr. Project Pop
6 Richard Branson
7 Peter Krause
8 Robert Pattinson
9 Nicolas Cage
10 Daniel Radcliffe

Dena SetiawanÉdit

ArtikelÉdit

  1. Guy de Lusignan
  2. Perang Hattin

KoméntarÉdit


Dian ÉmbarsariÉdit

ArtikelÉdit

  1. Go Hyun-jung
  2. Shin Min-ah
  3. Kim Woo-bin
  4. Uhm Taé-woong
  5. Kim Jaéwon
  6. Kim So-hyun
  7. Kim Hye-soo
  8. Kim Ha-neul
  9. Kim Hee-sun
  10. Jun Ji-hyun

KoméntarÉdit

  1. Obrolan:Warsawa
  2. Obrolan:Bilatung
  3. Obrolan:Zébra
  4. Obrolan:Gula kawung
  5. Obrolan:Basa Indonésia

Johan IboÉdit

No Artikel Komentar
1 F.C. Internazionale Milano
2 A.C. Milan
3 Club Atlético de Madrid
4
5
6
7
8
9
10

FebycahyanaÉdit

No Artikel Komentar
1 Samudra Pasifik
2 Samudra Atlantik
3 Basa Spanyol
4 Afrika Kalér
5 Mikio Aoki
6 Gerakan Non-Blok
7
8
9
10

Siska PertiwiÉdit

ArtikelÉdit

  1. Laksa

A2613Édit

ArtikelÉdit

  1. Karéta api Siliwangi
  2. Karéta api Malabar
  3. Karéta api Serayu
  4. Karéta api Pasundan
  5. Karéta api Lodaya
  6. Karéta api Harina
  7. Karéta api Kian Santang
  8. Karéta api Kahuripan
  9. Karéta api Kutojaya Selatan
  10. Karéta api Ciremai Ekspres

KoméntarÉdit

  1. Obrolan:Cijulang, Cijulang, Ciamis
  2. Obrolan:Daptar istilah anak sato
  3. Obrolan:Cipatat, Bandung
  4. Obrolan:Parigi, Parigi, Ciamis
  5. Obrolan:Bojong, Parigi, Ciamis

Setia Muhammad FauziÉdit

ArtikelÉdit

  1. Sistem informasi akuntansi
  2. Kartu krédit