1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

30 Oktober nyaéta poé ka-303 dina sataun (ka-304 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 62 poé.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

1757Ustman III, Sultan Ustmani (l. 1699)

1809William Cavendish-Bentinck, PM Inggris Raya (l. 1738)

1910Henry Dunant, Aktipis Swiss, nu ngadegkeun Palang Merah, panampa Hadiah Nobél (l. 1828)

Poé peré / poé panginget-ngingetÉdit

Tumbu luarÉdit