1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

8 Oktober nyaéta poé ka-281 dina sataun (ka-282 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 84 poé.

KajadianÉdit

1769 – Kaptén James Cook balalbuh di Selandia Anyar (Basisir Povery).

  • 2001 – Pasawat Cessna jeung pasawat jét Skandinavia diadu dina kaayaan pinuh ku kabut nalika rek ngapung di Milan Italia. Korban 188 jalma.
  • 2005 – Gempa 7,6 SR di Kashmir ngabalukarkeun 86.000-87.351 jalma binasa, 69.000-75.266 tatu, sarta 2,8 juta leungiteun padumukan.

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peré / poé panginget-ngingetÉdit

Tumbu luarÉdit