1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

8 Oktober nyaéta poé ka-281 dina sataun (ka-282 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 84 poé.

KajadianÉdit

1769 – Kaptén James Cook balalbuh di Selandia Anyar (Basisir Povery).

  • 2001 – Pasawat Cessna jeung pasawat jét Skandinavia diadu dina kaayaan pinuh ku kabut nalika rek ngapung di Milan Italia. Korban 188 jalma.
  • 2005 – Gempa 7,6 SR di Kashmir ngabalukarkeun 86.000-87.351 jalma binasa, 69.000-75.266 tatu, sarta 2,8 juta leungiteun padumukan.

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peré / poé panginget-ngingetÉdit

Tumbu luarÉdit