1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

25 Oktober nyaéta poé ka-298 dina sataun (ka-299 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 67 poé.

KajadianÉdit

  • 1927 – Kapal laut méwah Italia SS Principessa Mafalda tilelep di bobojong Brasil, 314 urang maraot.
  • 1945 – Pamaréntahan Jepang di Taiwan salila lima belas taun resmi lekasan nalika Républik Cina nuluykeun kakawasaan.
  • 1971RRC ngagantikeun Républik Cina dina kaanggotaan PBB.
  • 1973Mesir jeung Israél narima Résolusi PBB No. 339, ngeunaan ngareureuhan sanjata dina Perang Yom Kippur.
  • 1980 – Konpénsi Hague (Den Haag, Walanda) ngeunaan Aspék Sipil tina Panyulikan Budak Intérnasional réngsé.
  • 1983AS jeung sakutuna di Karibia nyerang Granada genep poé ti saprak PM Maurice Bishop jeung sababaraha pangrojongnya dipaténi dina hiji kudéta.
  • 1997 – Sanggeus perang sipil nu ringkes, Denis Sassou Nguesso ngakukeun manéh jadi présidén Républik Kongo.
  • 2009 – Dua bom mobil narajang Baghdad, maténi 155 jeung natuan saheunteuna 721 jalma.
  • 2010 – Lini 7,2SR tur tsunami di Kapuloan Mentawai béh kuloneun Sumatra, 286 maot, 252 leungit sarta 200 tatu.

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peré / poé panginget-ngingetÉdit

Tumbu luarÉdit