1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

18 Oktober nyaéta poé ka-291 dina sataun (ka-292 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 74 poé.

KajadianÉdit

  • 1356 - Lini Basel di Eropa, 6,0 - 7,1SR.
  • 1540 - Pangjajah Spanyol ngancurkeun Kota Mabila (ayeuna Alabama) sarta maténi Tua Suku Tuskaloosa.
  • 1565 - Patempuran Basisir Fukuda, kapal laut klan Matsura gagal nyerek kapal Portugis, minangka konflik munggaran nu pernah kacatetkeun antara Jepang jeung Barat.

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peré / poé panginget-ngingetÉdit

  • Poé Ménopase Dunia

Tumbu luarÉdit