1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

16 Oktober nyaéta poé ka-289 dina sataun (ka-290 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 76 poé.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

  • 1793 - Marie Antoinette, ratu Perancis, maot di Paris, Perancis. (l. 1755)

Poé peré / poé panginget-ngingetÉdit

  • Poe Anéstési Sadunya
  • Poé Kadaharan Sadunya

Tumbu luarÉdit