Buka ménu utama
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  
Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2018 | 2017 | 2016 | 2015
Tempo oge: Kalénder kajadian

16 Oktober nyaéta poé ka-289 dina sataun

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

  • 1793 - Marie Antoinette, ratu Perancis, maot di Paris, Perancis. (l. 1755)

Poé peré / poé pangingeut-ngingeutÉdit

  • Poe Anéstési Sadunya
  • Poé Kadaharan Sadunya

Tumbu luarÉdit