1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29

13 Pébruari nyaéta poé ka-44 dina sataun (ka-309 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 57 poé.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

  • 1542 – Catherine Howard, pamajikan Raja Henry VIII ti Inggris (l. 1521)
  • 1883Richard Wagner, komposer Jérman (l. 1813)
  • 2015Alex Komang, aktor Indonésia (l. 1961)
  • 2017 – Kim Jong-nam, pulitisi Koréa Kalér (l. 1971)

Poé peré / poé panginget-ngingetÉdit

Tumbu luarÉdit

https://en.wikipedia.org/wiki/February_13