1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28  

6 Pébruari nyaéta poé ka-37 dina sataun dina kalénder Gregorian, sésana 328 poé (329 dina taun kabisat).

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peré /poé panginget-ngingetÉdit

Tumbu luarÉdit

https://en.wikipedia.org/wiki/February_6