1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28  

29 Pébruari nyaéta poé ka-60 dina taun Kabisat, poé ieu panambah dina bulan Pébruari.

Tanggal ieu ngan aya dina taun-taun nu angkana bisa dibagi angka 4 (Opat) saperti 1992, 1996, atawa 2004, kacuali dina taun-taun abad atawa taun nu ahirna dua angka kosong saperti 1800, 1900, jeung 2000.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

  • 1960 - Khaled, musisi Aljazair

Nu pupusÉdit

Poé peré / poé panginget-ngingetÉdit

Tumbu luarÉdit