Buka ménu utama

29 Pébruari nyaéta poé ka-60 dina taun Kabisat, poé ieu panambah dina bulan Pébruari.

Tanggal ieu ngan aya dina taun-taun nu angkana bisa dibagi angka 4 (Opat) saperti 1992, 1996, atawa 2004, kacuali dina taun-taun abad atawa taun nu ahirna dua angka kosong saperti 1800, 1900, jeung 2000.

Eusi

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit