1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29

29 Pébruari nyaéta poé ka-60 dina taun Kabisat, poé ieu panambah dina bulan Pébruari.

Tanggal ieu ngan aya dina taun-taun nu angkana bisa dibagi angka 4 (Opat) saperti 1992, 1996, atawa 2004, kacuali dina taun-taun abad atawa taun nu ahirna dua angka kosong saperti 1800, 1900, jeung 2000.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

  • 1960 - Khaled, musisi Aljazair

Nu pupusÉdit

Poé peré / poé panginget-ngingetÉdit

Tumbu luarÉdit